MAHLE

MAHLE se svrstava među tri najbolja proizvođača širom sveta za klipne sisteme, komponente cilindra, kao i sistema za ventile, upravljanje vazdušnim i tečnim sistemima. Industrijska poslovna jedinica povezuje industrijske aktivnosti MAHLE Grupe. One uključuju oblasti velikih motora, industrijske filtracije, kao i sisteme za hlađenje i klimatizaciju.
www.mahle.com

Oblast delovanja:

Filtracija
-Filteri i filter sistemi, oprema i pribor za kontrolu kontaminacije hidrauličnih tečnosti i maziva.
-Automatski filteri za filtraciju tečnosti, lepkova, i sličnih materijala.
-Filteri za prečišćavanje zapaljivih materijala, maziva, pa čak i morske vode.
-Filteri za filtraciju prašine ,vazduha i gasova.
-Sistemska rešenja za tretiranje tečnosti: od uklanjanja ulja do tretiranja goriva, sipanja, hlađenja, prerade, i otpadnih voda.

Tretiranje vode
-Fiber membrane (mikro / ultra / nanofiltracija) i ojačana ravna membrana načinjena od polietersulfona ( PES) za piće i obrada vode, kao i filtriranje proizvoda.

Motorni sistemi
-Klipovi, klipni prstenovi, klinovi i čaure cilindra, komponente ventila, bregaste osovine i ležajeve za pogon brodskih motora, lokomotiva i u industrijske primene, kao i za proizvodnju energije.

Termalni sistemi
-Sistemi za hlađenje za širok spektar vozila, kao što su vozovi, autobusi, poljoprivredne i građevinske mašine, avioni, specijalna vozila, kao i generatora za hlađenje i solarna energija i energija vetra.
-Klima uređaji i kompletni klima sistemi za poljoprivredne i građevinske mašine, autobuse i specijalna vozila.

SPI je distributer firme MAHLE za Srbiju.